Αρχική Βιογραφικό Μεθοδολογία Συμβουλές Συχνές Ερωτήσεις Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος Χρήσιμα Links Επικοινωνία   Παπαβασιλείου Βίκυ
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος  άρθρα οδηγίες

 

1. Τι μπορεί να κάνει η επιστήμη της διαιτολογίας για εμένα;

Είναι φορές στη ζωή μας που αντιμετωπίζουμε καταστάσεις ή προβλήματα τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Με την επιστήμη της διαιτολογίας μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να ανταποκριθεί και να ανταπεξέλθει πιο εύκολα στις αυξημένες ή ιδιαίτερες ανάγκες του. Με τη σωστή διατροφική αγωγή μπορούμε όλοι μας να νιώσουμε πιο δυνατοί, με μεγαλύτερη ευεξία και να ξεκινάμε την ημέρα μας με ενέργεια και ζωντάνια.

2. Θα ταιριάξει το πρόγραμμα με τον τρόπο ζωής μου;

Όλη η διαδικασία είναι εξατομικευμένη, καθώς μαζί φτιάχνουμε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και στο χρόνο που διαθέτετε για τη διατροφή σας. Τα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής βασίζονται τόσο στις ανάγκες σας όσο και στις συνήθειες σας. Αν για παράδειγμα εργάζεστε μέχρι αργά, ή αν αντιπαθείτε το ψάρι, μπορούμε μαζί να βρούμε λύσεις που να δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

3. Πως μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου;

Τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που αγαπούν τα σνακ και τις λιχουδιές. Όμως παράλληλα, είναι στην τέλεια ηλικία να ακούσουν και να καταλάβουν τι αποτέλεσμα έχει η κάθε τροφή στον οργανισμό τους. Στόχος είναι να ξεκινήσει το παιδί να κάνει τις σωστότερες για τον εαυτό του επιλογές αποκτώντας υγιείς διατροφικές συνήθειες ούτως ώστε η σωστή διατροφή και παράλληλα η άσκηση να γίνουν τρόπος ζωής . Επομένως η διατροφική παιδεία που θα αποκτηθεί έχει ανεξάντλητα οφέλη και κατά τη διάρκεια της εφηβείας και συνεπώς και στην ενηλικίωση.

4. Τι θα κερδίσω τελικά;

Όλοι γνωρίζουμε ότι καλύτερη διατροφή σημαίνει καλύτερη υγεία. Μαζί και πάντα με σταθερά βήματα, μπορούμε να αλλάξουμε τις κακές συνήθειες σε καλές, τα λάθη σε σωστά, τα βλαβερά σε ωφέλιμα. Σε όλη τη διαδικασία των προγραμμάτων η συζήτηση, η ευαισθησία, το φιλικό κλίμα και η άριστη επιστημονική κατάρτιση θα σας δώσουν πολύτιμες γνώσεις ώστε να αναπτύξετε την διατροφική σας παιδεία και να είστε κερδισμένοι, υγιείς και τελικά, πιο ευτυχισμένοι.

5. Δεν είμαι από την Ελλάδα και έχω διαφορετικές διατροφικές συνήθειες. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ναι. Η επιστημονική κατάρτιση σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού και η πολύχρονη εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση μας στις διατροφικές συνήθειες ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες, δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε τα ίδια άριστα αποτελέσματα, σε κάθε περίπτωση.

   
μεθοδολογία
δείκτης μάζας σώματος
Development by Web Arts